Teja Jeglič, oblikovalka, ki se podpisuje pod ene od najbolj priljubljenih torbic

Če vam je moda blizu, sploh pa najnujnejši ženski modni dodatek, ste Tejino delo že zasledili. Torbice z njenim podpisom se pojavljajo na Facebooku, drugih spletnih straneh, jumbo plakatih in seveda na ulicah.

Facebook je po mnenju Teje Jeglič eno najboljših orodij za komunikacijo s strankami in prodajo torbic. S pomočjo družbenih omrežij jih vidi več žensk, Teja pa jih predstavi na takšen način, da si jih zaželi vsaka, čeprav prej sploh ni razmišljala o dizajnerski torbici.

K uspešnosti je pripomogla tudi pred kratkim odprta trgovina v središču Ljubljane, pravi Teja. Pojasnjuje, da si stranke v njej rade v živo ogledajo kose, ki jih sicer prodaja prek spleta. “To je res velik plus,” pravi. Priljubljenost torbic pripisuje temu, da je vsaka izdelana po željah stranke. “To jim da neko dodano vrednost, saj vsaka rada vidi, da se potrudiš samo zanjo, in tukaj se začne uspeh.”

Opaža jih na ljubljanskih in drugih ulicah

Oblikovalka med sprehodom po naši prestolnici opaža vse več svojih torbic. Meni, da so narejene prav za ulični stil, ki ustreza različnim opravam. “Že večkrat sem se obrnila in zasledila svoj izdelek, ne samo na ljubljanskih ulicah, ampak tudi drugje, kar me zelo razveseli. Vsak dan zato ustvarjam s še večjim užitkom.”

Poletje je za nahrbtnike, zima za tote torbe

Teja opaža, da so v hladnejši sezoni zelo priljubljene tote torbe, ki jih trenutno proda največ. Poleti večina obožuje nahrbtnike. Kaj pa je tisto, kar prepriča modne navdušenke? “Oblike torbic so dokaj klasične, tisto, kar prepriča ženske, pa so kombinacije različnih materialov in vzorcev, ki so narejene za vsako posebej, tako da tukaj zmaga kombinacija klasike in unikatnosti.”

 

www.siol.net

Deli novico s prijatelji
Poletni vroč popust na vse neznižane izdelke: HOT25 za 25% OFF