GIN

Srednje velika ženska torbica za nošenje na eni rami ali čez telo s temno verižico; kombinacija sivih, rožnato zlatih in temno modrih tonov.

95,00 

Na zalogi!

Fancy bag Gina

Srednje velika ženska torbica za nošenje na eni rami ali čez telo s temno verižico; kombinacija sivih, rožnato zlatih in temno modrih tonov.

  • Srednje velika torbica za nošenje čez telo; zapiranje z zadrgo
  • Velikost: 35 x 20 x 15 cm
  • Podloga: mikrofibra
  • Material: umetno usnje in usnje
  • Notranji žep z zadrgo
  • Dolžina galvanizirane verižice: 115 cm
Čiščenje
Zapri×

Čiščenje

Zaščiti izdelke pred zunanjimi vplivi

Umetno usnje večinoma ni občutljivo na vodo, zato je povsem primerno, da se nekateri deli torbic očistijo z njo. Priporočljivo je tudi čiščenje z magičnimi gobicami.

Usnje pa je občutljivo na različne naravne sestavine in vplive: vodo, olje, visoko temperaturo, svetlobo, zelo vlažno ali zelo suho okolje.

Zato je treba tako naravno kot umetno usnje zaščititi pred daljšo izpostavljenostjo močni svetlobi ali visoki vročini (neposredna sončna svetloba, npr. ob oknu, ali visoke temperature, npr. na radiatorju.), ki lahko razbarvajo material.

Prepreči stik z materiali, ki lahko pustijo dolgotrajne madeže

Nekatere snovi lahko ob dolgotrajnejšem stiku na usnju pustijo madeže ali ga razbarvajo, npr. črnilo pisal in flomastrov, mastne snovi, kot so ličila, parfumi, izdelki, ki vsebujejo alkohol … Svetlo usnje je občutljivo tudi na nenehen stik s temnim tekstilom.

In ne nazadnje: če želiš ohraniti svojo torbico takšne oblike, kot je bila prvi dan, je ne napolni preveč in v njej ne shranjuj predmetov nepravilne oblike.