Pozdravljene predstavnice nežnega spola!

Jah, spet je tukaj tisti čas, ko nas zanaša v morske kraje. Na nepozabne dogodivščine v senci, morju in ob večerni pijači ob sončnem zahodu. Zares ali pa zaenkrat samo v domišljiji. In torba za plažo naredi domišljijo toliko bolj resnično.

Vsekakor ste se že z očesom spotaknile na kakšne seksi kopalke. Takšne, da vas bodo vsi gledali na plaži, da boste izstopale. Poletni natikači še samo čakajo da jih obujete. Kaj vam še manjka za nemoten odhod na vašo najljubšo plažo? Poletne temperature? To tudi, te so zagotovljene. Pravilen odgovor je vsestranska torba za plažo!

Torba za plažo je res nepogrešljiva, poleg dejstva, da jo lahko lično kombinirate s kopalkami, rutami. Njenih praktičnih strani sploh ni treba posebej poudarjati. V veliki plažni malhi je vedno dovolj prostora še za tisto eno plastenko vode, dodatno majico ali kaj podobnega.

No, Teja je tukaj ustvarila nekaj odličnega. Prozorna plastična torba.  Te torbice so letos velik modni hit. Tako za na plažo, kot tudi za vsakodnevno rabo. Saj veste, še bolj šik boste izgledali, da boste v to prozorno torbico dali še drugo torbico.  V poletnih časih je seveda odlična spremljevalka na plaži in navsezadnje tudi drugje. Lahko pa služi tudi kot zaščita za druge torbice.

 

Saj veste kako pravijo: ena torba za plažo res še ne naredi poletja, a vseeno nam ga vsaj nekoliko približa. Zdaj je le še potrebno izbrati pravšnjo plažo…

Kakšen predlog?

Se slišimo naslednjič

J E R N E J    J E L E N

Deli novico s prijatelji