Žiiiiivjooo Poletje!

In ja, živjo tudi vam, drage punce ;)Upam, da že uživate na morju in v slani vodi. Sonce že dobr pripeka, diši po kakšnem hudem koktejlu. En mojito prosim! In tudi za tele vroče mesece, je Teja pripravila dve hudi kolekciji. Ena kolekcija so torbe za na plažo. Saj veste, tisti hit lanskega poletja, s prozorno torbo. In?Eni hudi poletni outfiti. Sestavljen iz kratkih hlač in kratke majice.

Torbica za na plažo je verjetno eden izmed najbolj pomembnih elementov vas, predstavnic nežnejšega spola.Krema, očala, telefon, kakšen evro in še kaj drugega. Za vse to, je dovolj prostora v novih dizajnih.Vse se zapirajo na magnet. Pa itak, različne barve in različni tipi so.Nekatere se lahko nosijo na rami, druge čez telo, spet tretje pa samo v roki..Prav lepo pa je tudi kot dodatek k večerni obleki. Sploh, če je kakšna dobra lokacija in njami hrana.Poleg tega, da ne bo treba razmišljati o pravem outfitu, imamo še drugo kolekcijo.Dvodelni komplet luštnega outfita. Moški se bodo kar obračali za vami, hehe.Zakaj – ker je zasnovana na način, da poudari ženstvenost.

Izbirate lahko med sivim, rjavim ali belim kompletom. Ampak, meni osebno je rjav, reees čudovit!Kombinirate jih lahko čist poletno – od sandalov, visokih petk, superg do kakšnih drugih poletnih dizajnov

Jaz vam želim eno lepo poletje. Predvsem pa, da bo doooooooooooolgo in vroče.

Se beremo ;)

Deli novico s prijatelji