TejaJeglichDesign Belt bags: Modni trend, ki se širi kot požar

MODA IN FUNKCIONALNOST GRESTA Z ROKO V ROKI. SE SPOMNITE »BELT BAGS« OZIROMA »FANNY BAGS«, KI SMO JIH V DEVETDESETIH NOSILI OKROG PASU IN V NJIH SHRANJEVALI DOKUMENTE IN DENAR? TORBICA SE NOSI OKOLI PASU IN JE PRAVI MODNI POSLADEK, KI GA LAHKO OPAZITE NA MODNIH BRVEH SVETOVNO ZNANIH MODNIH OBLIKOVALCEV. POMLAD IN POLETJE STA TAKO ODLIČNA PRILOŽNOST, DA OSVEŽITE SVOJ MODNI STIL IN GA DOPOLNITE Z NAJBOLJ VROČIM TRENDOM TE SEZONE.

Tudi slovenska modna znamka Tejajeglichdesign je slovenski modni galaksiji predstavila novo pomladansko kolekcijo »belt bags« oziroma torbic za okoli pasu, ki so preprosto obvezni del letošnje pomladi. Njene torbice se ne nosijo le okoli pasu, ampak se lahko nosijo tudi prostoročno.

Torbica ima nastavljiv pas, zato jo lahko nosite okrog pasu, čez ramena, za večerni izhod pa jo lahko preprosto vzamete v roko. Popolno! Vanjo boste lahko shranili obvezno opremo, kot so telefon, denarnica in vaše najljubše bleščilo za ustnice. Ker torbic ni nikoli preveč, si privoščite superšik kombinacijo v rumeni barvi s kačjim usnjem.

Photo: Jernej Jelen

 

www.citymagazine.si

Deli novico s prijatelji
Vsa naročila od 23.7. bodo poslana po 5.8.