Živjo punce!

No, zdaj se pa že res dolgo časa nismo brali. Saj veste, poletje je tukaj…

In ker je poletje mnogokrat čas za nove začetke, tudi Teja predstavlja nekaj novega ;)

Leto 2020 je res eno zanimivo leto. Ampak, brez skrbi, še vedno ste lahko brezhibno urejene s popolnoma novim dizajnom.

Sweetheart torbica – sladko srčna torbica, bi rekli po naše. Uporabi se jo lahko okoli pasu. Za tiste drznejše in z ognjem v očeh, pa za okoli rame. Sama torbica se seveda (tako kot vse ostale) lahko naredi po svoji domišljiji. Izbirate lahko med različnimi materijali, vzorci in seveda barvami.

Poleg tega ima v notranjosti žepek – zelo priročno, ne?

Torbica je vsekakor letošnji poletni modni hit, ker jo lahko kombiniramo tako na večerne obleke, kot na outfit, ki sodi direkt pod palmin list in s koktejlom v roki :)
Kot že lansko leto, je tudi letošnje poletje drugačno. Pa vendar še vedno zanimivo in z veseljem v očeh. Tiste drznejše, si boste Sweetheart torbico lahko kombinirale po svoji volji. Takšno, da bo ustrezala vam in vašemu outfitu. Verjamem da boste blestele!

Kar mene poslušajte. S to torbico boste zvečer popolnoma zasijale. Kot sem že prej omenil, se lahko uporabi na več dogodkih. Lahko gre za kakšen piknik, izlet v naravo, kakšno potovanje v sosednje države. Lahko pa tudi za romantično večerjo pod zvezdami, kjer se lahko vse spremeni.

Drage moje. Imejte lepo, vročo in sončno poletje. Torbice pa le pofočkajte in se považite na Instagramu ;)

Sočni pozdrav vam pošilja, Jernej Jelen

Deli novico s prijatelji
Vsa naročila od 23.7. bodo poslana po 5.8.