Resnica o zaščitnih maskah

Dragi moji,

ker je v zadnjem času ogromno vprašanj,dejstev in komentarjev o maskah za usta in nos, sem se odločila da tudi z moje strani ustvarim en zapis…

Katera maska je primerna, katera ni, kako učinkujejo ali sploh učinkujejo, to so vprašanja na katere imamo miljon odgovorov ali pa jih sploh nimamo. Tako kot ni nobena stvar 100% v življenju.

Za izdelavo zaščitnih mask sem se odločila 4.marca, ko dejansko še ni bilo toliko “povpraševanja”, ampak se mi je zdelo da lahko mogoče nekaterim ponudim alternativo. Sama vem da se to NE more primerjati z maskami potrjenih s strani zdravstva, s certifikati itd.,vendar pa sem strmela k tem, da se vseeno lahko zaščitimo, saj ljudje dejansko uporabljajo razne šale in rutke.

Najbolj me je zabolelo ker so ljudje ob objavi zaščitnih mask z nesramnimi komentarji “pljuvali” čez nas ki smo želeli pomagati z izdelavo le teh pripomoćkov,kot da bi hoteli koga oškodovati?? NE,dragi moji z moje strani verjemite- NIHČE NE BO OBOGATEL.

Z nekaj dnevnim zamikom pa je s strani zdravstva prišlo na dan da je katerakoli maska ali pripomoček za zaščito ust in nosu dobrodošla. Tudi v UKC LJubljana so se odločili da jih kar sami zašijejo za svoje pacijente. Ljudje so spremenili mišljenje iz danes na jutri in začeli ploskati ter hvaliti vse ki šivajo zaščitne maske- torej ne razumem ta preobrat?

Kakorkoli, vsak se sam odloči ali bo nosil masko ali ne, mislim pa da ne potrebujemo neprimernih komentarjev, predvsem v teh časih ko so ljudje že tako ali tako malce nastrojeni drug proti drugemu. V tem trenutku moramo držati skupaj tako posamezniki kot podjetja ter se podpirati da spet zaživimo.:)

Torej črne maske Tejajeglichdesign so izdelane iz netkanega blaga,nimajo certifikatov, ustvarijo pa osnovno zaščito-prehod večjih delcev v zraku.

Dobiš jo lahko TUKAJ

Ostanite doma, predvsem pazite na sebe in svoje da ostanete zdravi. Naročajte s kavča ;)

Pa lep dan,

Teja

Deli novico s prijatelji