O meni

Kdo sem

Že kot otrok sem rada ustvarjala, risala in se na vse možne načine kreativno izražala. S svojim talentom in veliko ljubezni do mode sem se odločila za vpis na Srenjo šolo za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, ki sem jo uspešno tudi končala ter pridobila pomembne osnove za nadaljnjo pot. Svoje znanje sem nadgradila na Fakulteti za dizajn, kjer sem se še bolj zaljubila v ustvarjanje modnih dodatkov in oblačil. In ker verjamem, da je človek uspešen, če ljubi to, kar počne, sem se odločila, da se preizkusim tudi v tujini, v Angliji, kjer se je rodila blagovna znamka Tejajeglichdesign. Na priznani šoli Leeds College of Art sem pridobila veliko novih izkušenj in znanja iz sveta mode, ki sem jih s pridom uporabila pri uresničitvi svojih sanj.

O znamki

Tejajeglichdesign

 

Uresničila se mi je tudi velika želja imeti prostor, kjer lahko stranke občutijo moje ustvarjanje, kreativnost in energijo, ki jo vlagam v svoje izdelke. Tu je moja umetnost, prostor, kjer se lahko srečamo osebno, poklepetamo o vremenu ali najnovejših modnih smernicah :-) Z veseljem vam prisluhnemo in oblikujemo izdelek po vaših željah. Izberete si lahko barve, oblike in materiale, ki vam najbolj ustrezajo. Možnosti so neskončne.

Zato vabljeni v moj drugi dom, modni atelje na Kvedrovi cesti 5a, blizu BTC-ja, kjer je na izbiro veliko unikatnih kreacij, ki so izdelane ročno iz izjemno kvalitetnih materialov in s skrbno izbranimi vzorci, ki jih rada združujem v modno poezijo.

Obiščite nas

in bodite del naše zgodbe

DELOVNI ČAS

ZA OBISK POKLIČITE NA: 06 862 6081