Živjo, Živjo!

No ja, minilo je nekaj časa, odkar smo se nazadnje slišali. Vmes se je marsikaj zgodilo, prišlo je do nekaterih novosti, prav za vas.

Jesensko obdobje je s seboj prineslo številne spremembe. Poleg krajših dni, velike doze sonca in s tem vitamina D ter tople spomladanske temperature, se je preobrat zgodil tudi na področju modnih trendov in zapovedi. Kot kaže, se to jesen v naše omare ponovno vrača vzorec, ki nikoli ni v celoti izginil in tudi ne bo.

Saj veste o katerem vzorcu bomo govorili?

Ja, živalskem, a ne?

 

Potiski v imitaciji zebrastih, leopardjih, tigrastih in drugih nenavadnih živalskih vzorcev nas sicer niso nikoli popolnoma zapustili:
gre namreč za vzorce, ki so praktično del našega vsakdana vsake pripadnice nežnejšega spola. Živalski vzorci na rutah, nakitu, čevljih in drugod nekoliko razbijejo monotonijo vsakdanjih oblačil in poskrbijo za popestritev končnega videza vsake od Vas.

Zato naj zverinice to sezono na sofisticiran način predstavijo vašo divjo plat.
Pa še nekaj predlogov:
Potiskana majica pod suknjičem, potiskani čevlji – kombinirani z vojaško zeleno, potiskan šal ali ruta, ki naj kuka izpod trenča v mornarskih odtenkih. Rjovenje lahko dobro kombinirate tudi z jeansom ali usnjem.

In tako imamo lansirano tudi novo torbico s potiskom živalskega vzorca. Tako kot vsi drugi oblikovalci, tudi Teja stremi k temu, da svojim strankam ponudi tisto, kar je v trenutni ali pa vsaj bližnji modi zapoved.

Potem takem, imamo tudi nov dizajn torbice. Skratka, dobro nosljiva torbica – z verigo, ki se dobro prilagaja predvsem nošenju pri komolcu. In druga vrvica, ki se lahko da čez rame. Tudi dizajn pri odpiranju torbice je samosvoj – polkrožni.

Če vas pa pot zanese po starem delu Ljubljane, se pa le oglasite v ateljeju, da si ogledate nove izdelke.

Prav tako pa je v ateljeju pričarano jesensko vzdušje!

 

Lepo vabljene in se vidimo!

J E R N E J    J E L E N

Deli novico s prijatelji
Vsa naročila od 23.7. bodo poslana po 5.8.