Ste vedeli, da je slovenska modna zvezda v veselem pričakovanju?

Za nadobudno slovensko modno oblikovalko Tejo Jeglič se bliža prav posebno obdobje. Njeno kreativno poslanstvo bo namreč obogatila nova vloga, prav kmalu bo namreč postala mamica …

Teja Jeglič je modna oblikovalka, ki navdušuje z ženskimi modnimi torbicami. V svet modnih dodatkov je popeljala svež veter, obarvan s prepoznavnim inovativnim designom. Bo pa Teja za kratek čas odložila škarje in platno, saj v sredini marca pričakuje prihod družinskega člana.

»Neverjetno hitro se bližajo nove dogodivščine in s tem obdobje v življenju, za katerega si nisem mislila, da ga bom tako neučakano pričakovala. Nosečnost je potekala tako lahkotno, kot da je ni in to obdobje mineva resnično s svetlobno hitrostjo. Le zadnji dnevi se mi zdijo malo težji, predvsem zaradi nekaj bolečin v hrbtnem delu. Toda kot pravijo – vse slabosti hitro pozabiš, ko zagledaš majhno kepico v svojem naročju,« nam je z nasmehom zaupala Teja.

Tejina nosečnost pa seveda ni vplivala le na spremembe v zasebnem življenju. Misel na starševstvo jo je spremljala tudi v delavnico, kjer je stkala nove oblikovalske smernice za mamice in njihove otročičke ter tako ustvarila prečudovite modne torbe, ki služijo za shranjevanje otroških potrebščin.

»Vedno bolj, kot se približujem vlogi mamice, bolj razmišljam v tej smeri, kako sebi in seveda svojim strankam olajšati funkcionalnost in kako približati možnost različnih kombinacij, ki ustrezajo barvi in stilu vozička. Glede na dosedanje pripovedi mamic je ravno to problem, da težko najdejo torbo za voziček, ki jo bodo lahko nosile tudi kasneje, kot modni kos k svoji garderobi. Mislim pa, da se bo ohranila navdušenost nad dodatki za otroke&mamice in da bom v tej smeri nadaljevala tudi v bodoče.«

In kakšne barvne modne smernice se obetajo za prihajajočo pomlad? Kakšne barve torbic bodo privabljale poglede? Teja pravi, da se obeta paleta različnih odtenkov bele, rumene in seveda vrsta pastelnih barv, ki nam ne bodo ušle v prekipevajoči pomladi. Ker pa se že nekaj časa vse vrti okoli ‘rose-gold’ in metalik kosov, bodo ti priljubljeni odtenki prisotni v vseh možnih detajlih.

 

www.njena.svet24.si

Deli novico s prijatelji